top of page

...


 

 

O SVOJEM DELU
Profesionalno se ukvarjam s slikanjem na bombaž. To dejavnost uporabljam v zdravilne, pa tudi dekorativne namene. S poslikavami  tudi zdravim. Svoj način dela z ljubeznijo predajam na delavnicah.

 

MOJA ZGODBA NA KRATKO
Odkar vem zase, sem rada risala. Tudi pela. Moja ljubezen me je peljala na šolo za oblikovanje. Postala sem industrijska oblikovalka, ki ljubi poslikave, dekoracije. Po končani srednji šoli sem leto dni preživela v Angliji, po vrnitvi sem si kmalu ustvarila družino. Otroci so v meni sprožili nov val ustvarjalnosti- Izdelovala in dekorirala sem oblačilca za njih. 


Ustvarila sem blagovno znamko in se z njo pojavila na Umetniški tržnici - Art marketu v Ljubljani.

V letih dela s strankami sem spoznala, da me vodi nezmotljiva notranja sila, ki je povezana s celoto in bere posameznika in njegove potrebe. To imenujem intuitivno slikanje.
Povabljena sem bila tudi v predajanje znanja tehnik slikanja, ki sem jih razvila in jih uporabljam. Nastala je široka paleta delavnic. Na katerih presenečen/a spoznaš tisti del sebe, ki si ga najraje občudoval/a na svojih bližnjih.

 

DELAVNICE
Delavnica ima na udeleženca osvobajajoč zdravilni vpliv, saj v stanju povezanosti obudimo notranjega otroka, svojo notranjo ustvarjalno silo, ki skozi nas izlije svojo lepoto na oblačilo. Naš notranji otrok pa ves čas kliče po Življenju. Slikanje je poleg glasbe in plesa eden najbolj naravnih načinov izražanja naše notranjosti.

 

 

bottom of page